blog image

Prof. Dr. Cengiz Kuday BAU'daydı

BAU TIP Fakültesi tarafında düzenlenen İstanbul'un Kalbinde Bilim Konuşmaları konferans serisinin beşincisi Fazıl Say Salonu'nda gerçekleşti. Konferansın konuğu Türkiye'nin tanınmış beyin cerrahlarından Prof. Dr. Cengiz Kuday oldu.

Konferansın açılış konuşmasını yapan Bahçeşehir Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Şenay Yalçın, "BAU olarak eğitim alanında bugüne kadar yaptığımız tüm yenilikleri tıp fakültemiz ile taçlandırıyoruz. Fakültemiz her anlamda hazır, inşallah eylül ayında ilk öğrencilerine de kavuşacak. BAU TIP Fakültesi'nin düzenlediği İstanbul'un Kalbinde Bilim Konuşmaları konferans serisi ile burada her seferinde çok önemli bilim insanları ile bir araya geliyoruz. Bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi. Rektör Yalçın'ın ardından kürsüye gelen BAU TIP Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Türker Kılıç, "Bugün bizleri kırmayarak bilim konuşmaları konferansına gelen Prof. Dr. Cengiz Kuday'a çok teşekkür ediyorum. Kendisi çok kıymetli bir insan. BAU TIP olarak çıktığımız bu yolda bizlere çok şey öğretti ve hep yanımızda oldu" dedi.

Konuşmaların ardından müzik dinletisi eşliğinde Prof.Dr. Cengiz Koday'ın hayatından kesitler sunan bir barkovizyon gösterisi gerçekleştirildi. Gösterinin ardından kürsüye gelen Koday, katılımcılara 'Tarih Bilinci' konulu bir konferans verdi.

Paylaş:
Whatsapp
Türkiye Beyin Vakfı