blog image

Asya Nöroonkoloji Kongresi Eylül 11'de İstanbul'da Başlıyor!

Değerli Meslektaşlar,

ASNO 2014 Konferansının Organizasyon ve Bilimsel Danışma Kurulu adına, sizleri Eylül 11-14, 2014 tarihleri arasında bize katılmaya davet etmekten keyif duyuyorum.

Her yıl Asya bölgesinden genel nöroonkoloji alanındaki bilim adamları ve profesyoneller bu yüksek profilli toplantı için bir araya gelmekteler. Tüm dünyadan önemli konuşmacı ve katılımcıları bir araya getiren bu konferans araştırmacılar, klinisyenler ve profesyoneller için sadece bir bilgi paylaşımı değil ayrıca ilerideki işbirliklerini sağlamak adına gerekli olan ağları sağlamalarını sağlayan bir platform görevi görüyor.

Aralarında Koichi Ichimura, Jeong Hoon Kim, Zhong-ping Chen, David Reardon, Martin Taphoorn, Necmettin Pamir, Kumar Somasundaram, Mark Rosenthal, Tai-Tong Wong, Santosh Kesari, Hugues Duffau, Charles Stiles, Michael Weller, Kyung Gi Cho,Yukitaka Ushio, Rakesh Jalali, Masao Matsutani, Riccardo Soffietti, Ham-Min Tseng, Peter Black, Stefan Oberndorfer, Susan Chang, Wedantam Rajshekar, Yin Sheng Chen, Hideo Takashima, Frank Furnari, Keki Türel, Tarık Than Türk, Xue Jung Yang, Jian Hong Zhu, Chae Yong Kim and Yong Kil Hong gibi konuşmacıların olacağı davetlileri ve açılış konuşmasıyla yenilikçi ve en yüksek kaliteyi hedefleyen bir bilimsel program olacak.

Sunulan özel ön toplantı kursları şunlardır: Susan Chang tarafından organize edilen “1. WFNS Nöro-Onkoloji Kursu- Yüksek Kaliteli Glioma Multidisipliner Yönetimi”, Albert Rhoton Laboratuvarından William Couldwell tarafından organize edilen “1. Kafatabanı Anatomi Kursu- Uygulamalı Kadavra Çalıştayı””, Marlon Saria, Zehra Durna ve Kaya Kilic tarafından organize edilen “Nöro-onkoloji Hemşireliği Kursu”.

Geçen senelerdeki artan katılımcı sayısı baz alındığında, dünyanın her yerinden yaklaşık 1,000 katılımcıyı eşsiz tarihi güzelliği ve kültürel cazibeleriyle bilinen İstanbul’da misafir etmeyi planlıyoruz. Doğu ve Batı arasında bir köprü olarak İstanbul bu uluslararası toplantı için mükemmel bir nokta olacaktır. Yaz ve sonbaharın birleşme noktası olan Eylül ayı İstanbul’u ziyaret edebileceğiniz ve binlerce yıllık kiliselerin, camilerin, sarayların ve Boğaz’ın maviliklerinin keyfini çıkartabileceğiniz en güzel zamanlardan biridir.

ASNO komitesindekiler olarak her birimiz, sizleri ASNO 2014 için İstanbul’da görmeyi dört gözle bekliyoruz.

Türker KILIÇ, MD, PhD

Başkan, ASNO 2014 - İstanbul

Paylaş:
Whatsapp
Türkiye Beyin Vakfı